Information presenteras samarbete med internetlänkar- startsida med allt inom 2 klick · Pokerbonus

Sponsrade.se


Dataspel

Kanske tillhör du dem som är förr på 70-talet och växte upp med tidiga spelkonsoler från Nintendo och Sony. Eller varför inte den omåttligt populära speldatorn Commodore 64?

Väldigt många spelade på de här konsolerna, ville du spela datorspel var det det som gällde. Idag kan ungdomar spela i hur många kanaler som helst. Via datorn, i mobilen eller paddan, handhållna konsoler, tv-spel som PS3 och Xbox med mera.

Spelar du spel via datorn kanske du spelar på webbplatsen www.spel1.se. Där hittar du en blandning av nya och gamla onlinespel, varav samtliga är gratis att spela.

Det blir så klart inte samma spelkänsla att spela med piltangenterna kontra en speldosa eller ännu bättre en ratt och pedalen för till exempel bilspelet. Fördelen är väl istället att har du tillgång till en datorn och Internet så finns flashspelen på nätet alltid tillgängliga och i de flesta fallen utan kostnad.

Dessa småspel ses av många som lite tidsfördriv och ofta lägger spelaren inte ner i närmelsevis lika mycket tid som han eller hon gör på ett dyrt PS3-spel. Nedan finns två olika flashspel från FreeOnlineGames.com. Testa gärna något av dem.


Det kan ta en liten stund innan spelet laddats klart. I det här spelet "Bird Blast" ska du skjuta ner fåglar innan de sticker iväg. Bird Blast är ett roligt skjutaspel där det gäller att ha siktet inställt. Vill du spela fler actionspel klicka här.I bilspelet "Urban Micro Racers" tävlar du mot andra bilar och ska komma först i mål. I det här spelet ska du samla bonusar längst banan som du kan använda för att uppgradera till nya bilar. Håll koll på bensinmätaren så att inte soppan tar slut och se upp så att din bil inte blir så skadad att du inte kan fortsätta spela. Helt klart ett roligt bilspel. Vill du spela fler bilspel klicka här.